Camerata Laranjeiras etableres i Norge

Oslo Strings & CSR Consulting har etablert den sosiale entreprenøren, Camerata Laranjeiras AS og i vår er vi i gang med første ungdomsorkester. Medlemmene er samlet fra mange kulturer og fra mange ulike områder i Oslo-området. Ønsker du å delta eller kjenner noen du anbefaler å få denne muligheten setter vi stor pris på om du tar kontakt espen@cameratalaranjeiras.com.

Les mer på: https://www.cameratalaranjeiras.com/norsk

Camerata Laranjeiras er en norsk - brasiliansk ungdomsbevegelse og et orkester. Målet er å utvikle musikkinteressert ungdom til trygge og selvstendige individer som har det som skal til for å komme inn i høyere utdanning.

Vi har valgt noe vanskelig; strykeinstrumenter, som krever øving, lytting, samspill og andre kollektive ferdigheter. Dette gjør at ungdom, uansett forutsetninger, finner seg tilrette og får en klar retning i livene sine.

En mengde forskning viser også at det å spille et instrument gjør oss smartere og har en effekt på andre fag.

Siden oppstarten i Brasil i 2013 har vi fått 100% gjennom videregående, alle som er gamle nok inn i høyere utdanning og tre inn på Berklee i USA.
Vi mener at kultur må behandles som en kjernekunnskap i samfunnet vårt. Musikk stimulerer til kreativitet og gir oss en dypere forståelse for det samfunnet og den verdenen vi lever i. Musikk er en ekstremt viktig del av hvem vi er og vårt orkester sprer glede, kulturforståelse og utvikler talent.